Рубрики
Начало » Бизнес » 100 000 паунда заплата за детегледачка дава семейство от Лондон и в добавка – Мазерати

100 000 паунда заплата за детегледачка дава семейство от Лондон и в добавка – Мазерати

 

detegledachka

 

Обява на богато семейство от Лондон се превърна в топ новина в уважавани медии от цял свят. Семейството си търси висококвалифицирана детегледачка, която да е завършила детска психология, да има 15-годишен стаж и да няма собствени деца. Тя трябва да работи 6 дни в седмицата и да се грижи за четирите им деца (2, 5, 7 и 15 години). Заплатата й ще бъде 100 000 паунда. Ще се налага често да лети с тях, тъй като имат четири къщи – в Лондон, Барбадос, Кейптаун и Атланта.

 

"Дневниците на бавачката"

„Дневниците на бавачката“

 

Децата не ходят на училище. Обучават се като домашни ученици. Затова детегледачката трябва да е взискателна. Нуждаят се от постоянен надзор и контрол, дори когато текат занятията им с учителите им. Детегледачката трябва да участва в заниманията им и когато се налага – да им помага и извън урока.

 

"Дневниците на бавачката"

„Дневниците на бавачката“

 

Родителите предпочитат детегледачката да се храни с децата. Всяко ядене ще бъде приготвяно от главен готвач на ресторант със звезди Мишлен.

 

"Дневниците на бавачката"

„Дневниците на бавачката“

 

Семейството пише в обявата, че имат много коли, включително Порше, Рейндж ровър и Мазерати. Те ще бъдат на разположение на детегледачката. От нея се очаква да води децата на различни ежедневни срещи. Затова трябва да има и шофьорска книжка.

 

maserati-gt-1726168_640

 

Тъй като тази обява стана топ новина, се появи в сайта за детегледачки и обновена информация. Майката споделя, че са получили над 300 кандидатури, но само няколко отговарят на изискванията им. Цялата обява можете да прочетете тук.

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".