Рубрики
Начало » Бизнес » Лего търси да назначи професионални Лего строители

Лего търси да назначи професионални Лего строители

 

lego

 

Това е може би най-желаната работа на света. Merlin Entertainment, собственик на тематичния парк Legoland, иска да назначи 20 нови служители, които да се присъединят към екипа, в който вече има 50 професионални Лего строители.

 

Обявата гласи:

 

„Трябва да имат опит в Лего строенето. Да могат да проектират и изграждат здрави, точни, сложни и безопасни Лего модели, които да станат част от атракциите в Леголенд. Тези модели може да бъдат малки или пък в реални размери. Служителите трябва да се водят от прототипите, схемите и компютърните инструкции.“

 

За позицията се изисква:

 

„силна комуникация по време на проектирането и изграждането на моделите, а така също и добри организационни умения, за да се завърши и документира проекта.“

 

Лего строителите трябва да притежават още предишен опит в Лего конструирането, добро познаване на Лего частите, добри комуникационни умения, търпеливост, чувство за хумор, начални компютърни умения, работа в екип, позитивна нагласа, а също така да умеят да получават и да дават конструктивни критики.

 

Свободните позиции са за нова Лего фабрика във Флорида. Кандидатите ще преминат през интервюта и през изпити за изграждане на Лего модели.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.