Рубрики
Начало » Бизнес » LinkedIn се похвалиха с паркинг за скутери в офиса си в Ню Йорк

LinkedIn се похвалиха с паркинг за скутери в офиса си в Ню Йорк

linkedin office 280 (1)

Когато се заговори за компаниите, които стоят зад хитовите социални медии, е интересно и да се спомене и за техните офиси. Винаги имат нещо свежо и хващащо погледа. Днес, например, LinkedIn се похвали във Фейсбук профила си с паркинг за скутери в реновирания си офис в Ню Йорк.

Днес разглеждах снимките в статия за Business Insider. Синият цвят по разбираеми причини доминираше цветове. Освен паркинга за скутери ме впечатли и логото направено от стари дискети. Имаше също така снимки на служителите, на които всеки е написал една дума, с която асоциира LinkedIn. Имат си програма кога какви занимания има – например, йога, медитация, масаж. Не ми хареса т.н. „кухня“, защото е по-скоро рафтове с опакова храна тип „гризинки“ и хладилници с енергийни напитки. Одобрих обаче брандираната маса за тенис.

В момента 280 души работят в този офис на LinkedIn, а компанията продължава да наема още. В цял свят служителите са 3500.

Статията и снимките можете да ги видите тук.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.