Рубрики
Начало » Бизнес » Наеми Адам! ВИДЕО

Наеми Адам! ВИДЕО

24-годишен безработен младеж е измислил много оригинален начин как да си търси работа. Направил е сайт „Наеми Адам“, където описва какво иска да работи, слага CV-то си и подробности за себе си. Дал е и последните си 500 лири за билборд.

Адам Пачити има престижна диплома за медиа-продуцент. Дълго търси работа в медиите. Показва колко мейли е изпратил, но няма никакъв късмет. Явява се на всякакви конкурси, но желаещите за една вакантна бройка са стотици, дори хиляди. Така решава да си направи свой сайт http://www.employadam.com/ и да се опита по този начин да привлече внимание, за да бъде нает от някоя медия или блог.

Прави и видео CV, което помества в YouTube.

Това не е първият път, когато Адам Пачити привлича вниманието. Преди години реализира друг свой проект Момичето на моите мечти. Рисува момиче и обикаля няколко страни, за да го търси. Среща много девойки, но на всяка казва: „Не си ти!“. Получава огромна популярност. Канен е в много телевизии и медиите пощуряват по тази идея. За съжаление тази успешна идея не му помага да бъде нает да работи в медиите и сега се опитва отново да си намери работа с друга креативна кампания.

източник и снимка: http://www.employadam.com/, http://www.youtube.com/user/AdamPacitti

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.