Рубрики
Начало » Бизнес » Правиш си селфи с нови дрехи и печелиш пари

Правиш си селфи с нови дрехи и печелиш пари

 

stylinity

 

Правенето на селфи може да е егоцентрично, но се оказва, че вече може да се превърне и в нещо като бизнес. Съществува приложение, чрез което всеки, който се е щракнал сам, може да спечели пари от тази своя мания.

Приложението се казва Stylinity, а този вид селфита – „Shoppable Selfies“.

 

„Ако си правите много селфита, защото да не ви плащат за това?“

 

Това е посланието на приложението за пазаруване Stylinity. То ви позволява да си правите селфита, да „таг“-вате модни продукти – дрехи, козметика, мебели и да ги качвате в социалната мрежа на Stylinity, където други преглеждат и могат да пазаруват. Ако някой купи продукт от вашите „селфита“, вие получавате точки, които можете да използвате за купуване на дрехи и стоки или да вземете като пари.

Как се печелят пари чрез такъв вид селфита?

Например сте на пазар и пробвате дрехи или пък сте ги закупили вече и ги мерите у дома си. Вземате телефона си и се снимате. Тагвате продуктите чрез приложението и така се виждат баркодовете. След това качвате снимките в онлайн магазина на Stylinity и в една социална медия – Фейсбук, Туитър, Instagram, Tumblr, Pinterest и т.н. Всеки, който кликне на вашето селфи, последва линка към продукта на официалната страница на дадената марка и после го закупи, ще ви донесе точки, които можете да обърнете в пари или да ги ползвате за пазаруване.

Можете да спечелите точки и ако споделите някое чуждо селфи, а също така дори и ако си купите продукт от ваше селфи. Важното е всичко да се прави през приложението.

Идеята е модата да се определя от реални хора, а Stylinity се надява вашите приятели, фенове, последователи да станат и клиенти.

Ако искате да видите как работи това приложение, можете да надникнете на страницата му.

 

 

снимка: Stylinity

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.