Рубрики
Начало » Блог » Ники с приятели в училище – 10 май 2014

Ники с приятели в училище – 10 май 2014

niki svsf 0

 

Днес Ники за първи път след като си счупи крака беше за малко в училище. Разбира се, не може все още сам да се движи и придвижването ставаше с помощта на тати и една патерица. Макар и трудничко, бавно и внимателно, все пак си заслужаваше. Вече се усещаше, че му липсват приятелите и целият училищен живот. Определено се зареди с много положителни емоции в училище, направи тест по български език, а и има няколко весели картинки на гипса си.

Много ме трогнаха всички – и ученици, и учители, и всички, в училището, които видяхме и ни помагаха. Едно от приятелчетата на Ники от класа ни беше свършило по-рано с теста, видя ни и дойде при нас, поговорихме и ни каза, че можем да разчитаме на него, ако трябва Ники да се придвижва. Аз направо се насълзих. Страхотни дечица! Или както мъжът ми каза: „Прекрасно възпитан младеж!“.

В училището се видях с много учители и всички се притесняваха как е Ники и му пращаха поздрави.

Дано поне за края на учебната година да е вече без гипс и да може да се порадва на последните си дни в училище.

 

niki svsf 2 niki svsf 3

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.