Рубрики
Начало » Блог » 15-та годишнина от сватбата ни – Евгений Благоев и Йорданка Бонева-Благоева

15-та годишнина от сватбата ни – Евгений Благоев и Йорданка Бонева-Благоева

 

dany i evgeniy

 

Днес е специален ден за мен и за моя съпруг. Имаме годишнина от сватбата. 15 години. Единствената разлика, която откривам между 26 септември 1999 г. и 26 септември 2014 г. е, че на нашата сватба беше много топло и грееше слънце, а днес е студено, мрачно и много дъждовно. За 15 години все така се обичаме, все така сме влюбени и все така се гледаме с възхищение и любов. А за всички тези години направихме и нещо важно – създадохме едно прекрасно семейство с две щастливи деца – Ники и Вики.

Според Гугъл днес е нашата „Стъклена сватба“. На 15-годишнината се подарявало стъкло, кристали, за да бъдат отношенията чисти и прозрачни като стъкълце. Дано завинаги да съхраним тези наши взаимоотношения, които и досега са били чисти и прозрачни!

В момента ми се иска да напиша колко много-много обичам съпруга си и колко сме щастливи, как ме носи на ръце, колко е невероятен, но някак наистина не стигат думите човек да опише своята любов и щастие. Важното е, че той го знае, а и аз чувствам същото от негова страна. Замислям се, че на всички снимки, които Евгений ми е правил, аз го гледам влюбено, усмихнато и с много пламък. Това са ми винаги най-красивите снимки. Направени с много любов.

Благодаря ти, скъпи, за цялото щастие и любов, с която ме даряваш през всичките тези години!

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.