Рубрики
Начало » Блог » Честит имен ден, Виктор Благоев! (2016)

Честит имен ден, Виктор Благоев! (2016)

 

viktor-blagoev

 

 

Днес нашият малък син Виктор има имен ден. Прекрасно дете е! Винаги знае как да стопли с думи и прегръдка близкия човек до себе си. Вярва в голямото приятелство, в кавалерството и че всяка дама трябва да бъде уважавана. Когато ми каже, че съм красива, наистина се чувствам най-голямата красавица на света.

 

Честит имен ден, миличък Вики! Бъди все така мил, внимателен и сърцат. Желая ти много здраве, много щастие, успехи в училище, добри приятели и много прекрасни забавления! Обещавам да имаме все така хубави семейни спомени, в които да се веселим всички и да ни е много хубаво!

 

Скоро Вики ни обясни, че иска да стане като нас – просто щастлив човек. Ценител е на уж дребните неща, които всъщност ни правят най-щастливи. Обича семейните вечери, когато гледаме всички у нас хубав филм (почти задължително европейски), а после да си вземе чашата с чай мента и хубава книжка и да си пожелаем нежно „Лека нощ!“. Прекрасен е! На мен ми трябваха доста години житейски опит, за да разбера кое е най-важното в живота.

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".