Рубрики
Начало » Блог » Честит 11-и рожден ден, Виктор Благоев!

Честит 11-и рожден ден, Виктор Благоев!

 

viki 11 godini-COLLAGE

 

Днес малкият ми син Виктор става на 11 години. Вики винаги знае как да ме накара да се почувствам специална дама. Внимателен, вежлив, чаровен и истински джентълмен. Опитваме се да го научим на много ценни за нашето семейство неща – добри обноски, силно образование, езици, математика, опознаване на културното наследство и изкуство. Това, което най-много го е впечатлило досега, е програмирането. Още преди време ме накара много да се замисля за ясната му житейска философия: „Искам да съм щастлив!“.

 

 

Честит рожден ден, миличък Вики! Желая ти здраве, много щастие, много добри приятели, успехи в училището и все така силни тръпки в програмирането, много прекрасни пътешествия! Бъди много щастлив и все така истински джентълмен! Благодаря ти, че винаги знаеш как да ме накараш да се почувствам специална! Уча от теб на житейска мъдрост с ясни приоритети кое е най-ценното в живота. Много се гордея с теб, мое слънчево момче! Обичам те!

 

мама

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".