Рубрики
Начало » Блог » Биляна Бонева и Милен Атанасов » Честит рожден ден, Биляна Бонева!

Честит рожден ден, Биляна Бонева!

 

Йорданка Бонева-Благоева и Биляна Бонева-Атанасова

Йорданка Бонева-Благоева и Биляна Бонева-Атанасова

 

Биляна! Това е името на моята сестричка. Знам всеки важен момент от нейния живот, защото станах кака на 2 години. От 15 септември 1977 година тя заема едно от най-важните места в сърцето ми. Беше най-красивото дете, което някога бях виждала – русо, къдрокосо и с широко отворени любознателни очички. Знам какво е винаги да следиш какво става с по-малкото ти сестриче – на детската площадка, в училищния двор и навсякъде, където то е наблизо. Знам какво да обичаш някого от малка възраст толкова силно и повече от всичко на света.

 

Дани и Биби като малки

Дани и Биби като малки

 

Днес моята сестричка има рожден ден. За семейството ни това винаги е празник. Училищните вълнения от първия учебен ден преливат в топли прегръдки и поздравления към Биби.

 

Иринка с родителите си - журналистите Биляна Бонева и Милен Атанасов

Иринка с родителите си – журналистите Биляна Бонева и Милен Атанасов

 

Пожелавам на всяка кака да е така горда и щастлива колкото съм аз с моята по-малка сестра. Гордея се колко добър журналист стана. С вълнение четох книгата „Пътешествия за мечтатели“, която издадоха заедно със съпруга си – журналиста Милен Атанасов. Щастлива съм каква прекрасна майка е и колко са близки с племенничката ми Ирина.

 

130449913_4280320088661613_4416991057634508501_n

 

Честит рожден ден, скъпа Биби! Желая ти здраве, щастие, професионални успехи, много любов с Милен и много споделени общи мигове с Ирина! Още много хубави журналистически материали и бестселъри! Хубав празник!

Кака

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".