Рубрики
Начало » Блог » Честит рожден ден, Биляна Бонева!

Честит рожден ден, Биляна Бонева!

 

Биляна Бонева-Атанасова, Ирина Атанасова, Милен Атанасов

Биляна Бонева-Атанасова, Ирина Атанасова, Милен Атанасов

 

15 септември винаги е голям празник за нашата фамилия. Рожден ден има моята сестричка – Биляна. Казвам сестричка, защото аз съм по-голямата с цели две години. Всеки, който има по-малка сестра или брат, знае колко обич е това. Още от малка все мисля най-вече за нея. Може да съм била най-безстрашната  и безразсъдна в някои детски игри, но погледът ми винаги е следял какво става със сестра ми. И винаги съм била в бойна готовност да й се притека на помощ. А за нея тръгвам със смела крачка във всяка ситуация. Та така е със сестрите – обич и топка връзка за цял живот.

 

Честит рожден ден, Биби! Пожелавам ти здраве, щастлив семеен живот, професионални успехи и удовлетвореност, много моменти на радост и гордост с прекрасната ни Иринка!

 

Днес семейството на сестра ми са горди и с първия учебен ден на племенничката ми Ирина Атанасова. Тя е 8-класничка в Американския колеж в София.

 

Биляна Бонева-Атанасова, Ирина Атанасова, Милен Атанасов

Биляна Бонева-Атанасова, Ирина Атанасова, Милен Атанасов

 

Сестра ми, Биляна Бонева, е журналистка в новините на БНТ. Съпругът й, Милен Атанасов, също е журналист в новините на БНТ. Двамата са международни редактори. Дълги години бяха и автори на предаването „Зелена светлина“ по БНТ. Можете да следите интересни техни споделяния във Фейсбук страницата „Встрани“. Надявам се скоро да се похваля с новина около тях. Сега само ще спомена, че в близко време ще бъде издадена книга на Биляна Бонева и Милен Атанасов. Разбира се, веднага ще разкажа за нея в „Данибон“. Но мога уврено да кажа, че книгата им е много увлекателна, с техния хубав стил на разказване, написана е да се прочете на един дъх, да се научи изключително много от нея и да е за пример на всеки, който уважава добрата журналистика.

 

Хубав празник, Биби!

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".