Рубрики
Начало » Блог » Честит рожден ден на Биляна Бонева-Атанасова!

Честит рожден ден на Биляна Бонева-Атанасова!

 

Биляна Бонева-Атанасова

Биляна Бонева-Атанасова

 

15 септември у нас е винаги специален празник. Освен, че започва новата учебна година, хубавите емоции се допълват и от един семеен празник. Моята сестра Биляна има рожден ден. Тя е с две години по-малка от мен. Който е бил в ролята на кака или батко, ще разбере какво ни е на по-големите деца – винаги се вълнуваме за по-малките. И аз така. Вече много години. Щастлива съм, че с моята сестра споделяме много общи неща – образование, професия, ценности и дори съдби, а най-хубавото – децата ни са приятели.

 

Днес моята сестричка има рожден ден и да си призная – този неин празник е все едно мой.  Вълнувам се и искам да й се случат само най-прекрасните неща, които човек може да иска или да си пожелае.

 

Пожелавам й от все сърце да е щастлива, успешна, да е обградена с много семейна любов и положителни хора и емоции. Професионално все така да се развива добре и да гледаме още хубави нейни репортажи и филми.

 

Биляна Бонева-Атанасова е журналист. Работи като международен редактор в „По света и у нас“ на БНТ и е съавтор на предаването „Зелена светлина“. В „Данибон“ съм я представяла с филмите й за Китай, репортажите й от Италия за наследниците на брата на хан Аспарух и проблемите, които поставя на екологична тема. Скоро написа и първия си пътепис за „Данибон“ – „Румънско щастие“.

 

Биляна Бонева-Атанасова

Биляна Бонева-Атанасова

 

Дъщеричката й Ирина явно върви по нейния път, тъй като често я виждаме сред „Малките репортери“. Мечтата й е да стане също журналист.

 

Преди дни Биляна се завърна от Китай. Очакваме новия й филм за тази страна. Тематиката ще бъде много интересна.

 

 

Бибче, честит рожден ден!

Бъди много щастлива и успешна. Иринка все така да е ваша (и наша) гордост.

Обичам те!

Весел празник!

 

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".