Рубрики
Начало » Блог » Честит рожден ден, Евгений Благоев!

Честит рожден ден, Евгений Благоев!

 

evgeniy blagoev henley business school

 

 

Седмицата ни започна с прекрасни новини за приема на големия ни син в желания университет и в желаната специалност, а днес слънчевото настроение у нас продължава. Моят прекрасен съпруг има рожден ден. Вчерашните хубави вести му бяха толкова голям подарък, но ние ще се постараем да го зарадваме и с още приятни емоции.

 

Честит рожден ден, скъпи!

Да си жив и здрав! Да си много щастлив! Да се радваш все на хубави новини и позитивни емоции. Благодаря ти, че създадохме такова чудесно семейство, в което сме един екип, а децата толкова много ни радват. Всяка година си пожелавам да сме все така щастливи заедно, да остареем дружно, да обиколим прекрасни местенце, да се радваме на внуци и правнуци.

Благодаря ти за всичко – и за любовта, и за подкрепата, за всичко!

 

На снимката са малкият ни син Вики и съпругът ми пред сградата на бизнес училището на Евгений – Henley Business School, по време на известната кралска регата Хенли.

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".