Рубрики
Начало » Блог » Честит рожден ден, Ирина Атанасова!

Честит рожден ден, Ирина Атанасова!

 

Племенничката ми Ирина и сина ми Виктор  (септември 2018)

Племенничката ми Ирина и сина ми Виктор (септември 2018)

 

Днес моята прекрасна племенничка Ирина има рожден ден. Става на 12 години. Вече е млада госпожица, а все едно вчера беше съобщена новината за нейното раждане в „По света и у нас“ на БНТ.

 

 

 

За малко хора съм била сигурна каква професия би им била подходяща. Иринка е родена за журналист. Очичките й са винаги любознателно отворени и следят за всичко, което се случва. Бързо събира и осмисля информацията, която е важна да се препредаде. При двама родители журналиси и международни редактори, световните новини и събития са част от нейното ежедневие още от раждането й. Още като съвсем малка обясняваше, че името й започва с „И“ като „Ирак“. По-късно дори стана един от „Малките репортери на БНТ“ и направи интервю с Дядо Коледа.

 

Освен от журналистика,  Иринка се увлича от балет и йога. От това лято има и медал по йога от национално състезание.

 

Изключително ми е приятно да си говоря с Ира по различни теми. Обсъждаме мода, картини, филми, добри маниери и какво ли не. Много лъчезарно и любознателно дете, което има много знания, знае как да общува с другите и умее да те накара да осъзнаеш колко е приятен разговора с нея. Винаги ме стопля общуването ни.

 

Тези дни видях Иринка и в по-друга светлина. Беше с баба си, моята майка. Усвояваше счетоводни уроци от баба си и й помагаше с каквото може. Видях мама много спокойна и уверена, че някой е до нея в този момент. Видях и колко зряло мисли и действа нашето момиченце, как знае как да е опора за близките си и да е там, където може да помогне. Златно сърце има това сладко човече!

 

Най-много съм щастлива, че Иринка и малкият ми син Вики са големи приятели. Имат само няколко месеца разлика и са почти неразделни. Малките са големи приятели и с батко си Ники, когото обожават и направо боготворят.

 

За нашата фамилия контактите в семейството са много важни и се радвам, че и децата осъзнават това и се чувстват много близки. Знам, че вече знаят кои са важните ценности.

 

Честит рожден ден, прекрасна Иринка! Пожелавам ти здраве, много успехи и много удовлетворяващи моменти, които да те правят горда! Бъди много щастлива! Весел празник!

 

леля

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".