Рубрики
Начало » Блог » Данибон стана на 8 години

Данибон стана на 8 години

 

danybon logo 1542015

 

На 11 октомври 2010 година стартирах Данибон. Знаех, че започвам ново професионално начало. Тогава си мислех обаче, че блогът ми ще бъде нещо като мое портфолио, с което допълнително да показвам какво умея като журналист и като PR. Много бързо обаче стана много четен сайт. Радвах се, че мога да споделям това, което знам или съм открила като ценна информация. „Данибон“ се превърна в разпознаваема марка, на която се има доверие, а постепенно и в мое бизнес начинание, за което отделям ежедневно много часове за работа.

 

Имам най-прекрасните читатели – мечта за всяка медия. Изключително интелигентни, образовани и отдадени на семействата си хора, които искат най-доброто за децата си. „Данибон“ не е сайт за образование, тъй като има и много други рубрики, но популярността на образователните рубрики показва колко много хората у нас се интересуват от тази тема.

 

В сайта голяма част от публикациите са написани от мен, но имам и чудесни статии от мои приятели, които пишат като гост блогъри или екперти и родители, които ми подават ценна информация. Бих искала да благодаря от все сърце на невероятната Радост с полезните образователни стати, на изключителния Велин Велков със своите пътеписи, на изтънчената Надежда Вакъвлиева с интериорните й съвети, на любимеца на всички малки математичета доц. д-р Ивайло Кортезов и на всички, чиято информация е част от съдържанието на сайта и е полезна за другите хора.

 

Партньорите на сайта ми са също невероятни. Това са много успешни бизнес проекти и инициативи. Винаги подбирам така партньорите си и рекламата, че да са полезни за моята аудитория. За мен е важно всяка статия или банер да носи информация за читателите ми. С финансовата подкрепа на партньорите на „Данибон“ сайтът може да съществува вече толкова години. Благодаря им за прекрасните партньорски и приятелски взаимоотношения!

 

Без подкрепата на семейството никога нищо не може да се получи добре. Щастливка съм, че имам сплотено и много добро семейство. Майка ми ми помага за финансовите и счетоводните дела. Децата ми са моето вдъхновение за нови и нови статии. Малкият ми син Виктор и племенничката ми Ирина са ми верни почитатели. Сестра ми дори е автор в сайта. А невероятният ми съпруг Евгений е човекът, благодарение на когото мога да развивам спокойно и професионално „Данибон“. Често ми дава и ценни бизнес съвети как да действам, но най-важното е, че без неговата любов и подкрепа едва ли щях да успея със сайта на такова високо ниво и вече толкова години.

 

Благодаря на всички за голямото доверие и подкрепа! Обещавам „Данибон“ да предоставя все така ценна информация и да е полезна медия за всички, които ценят знанията и добрия живот.

С обич:

Йорданка Бонева-Благоева,

основател и собственик на „Данибон“

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".