Рубрики
Начало » Блог » Много съм доволна от моите момчета

Много съм доволна от моите момчета

danybon snimka

Вики (1 клас, ЧОУ „Св. София“) имаше родителска среща. Много го похвалиха. По английски бях възхитена вече какви сериозни упражнения правят – дори имаше превод от български на английски на текст, който е дълъг половин страница. По математика и български също се справя чудесно. Утре е на математическо състезание и се готвили в училище. Поведението и отношенията със съучениците също са прекрасни.

Ники (8 клас, Американски колеж) ме зарадва с хубав % по английски. Има процент, много-много близък до 100% и то на презентация. Струва ми се много добре. Доста се вълнувах за тази оценка, защото имаха и изисквания как трябва да са облечени – business casual.

Миналата седмица дружно – Ники, Евгений и аз, ходихме да му избираме дрехи, подходящи за презентацията. Милият, издържа цял ден така облечен. Дори и с официални обувки. Много се радвам, че ги учат на такива важни знания и умения, а не само да си напишат и подготвят презентацията, а и как изглеждат, как я представят. На няколко пъти през седмицата ми се наложи да се замисля, че много се радвам, че е избрал точно това училище за свое, защото го учат да спазва стрикно правилата, а не да ги заобикаля. Може понякога да е една идея по-трудно и сложно, но е честно и всички са поставени при равни условия.

Така че за тази седмица мога да заключа – доволна съм от децата и се радвам на това, което са научили в училищата си.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.