Рубрики
Начало » Блог » Биляна Бонева и Милен Атанасов » Изобретението на най-добрия пианист сред физиците и най-добрия физик сред пианистите, описано в „Пътешествия за мечтатели“

Изобретението на най-добрия пианист сред физиците и най-добрия физик сред пианистите, описано в „Пътешествия за мечтатели“

 

wpid-20201216_22170823159375089680817873..jpg

 

Тази сутрин плаках с корейския разказ на Милен в „Пътешествия за мечтатели“, а сега здравата се забавлявах с историята на създаването на това изобретение от снимката, което е съчетание между тротинетка, дрезина, скейтборд и велосипед.

 

Изобретател е най-добрият пианист сред физиците и най-добрият физик сред пианистите – Ангел Стоянов. А който е почитател на добрия живот и хубавата храна, ще се впечатли, че този човек е и успешен ресторантьор.

 

Забавлявах се много с историята, защото Милен описва как двамата са тествали изобретението. Разказва и анекдот с Джордж Буш-младши и тъй като не прави неговия гаф докато тества, заключава, че едно е сигурно – не става за президент на Щатите.

 

Милен е международен редактор в новините на БНТ от години и мимоходом научаваме с разказа му за забавни случки дори на високо политическо ниво.

 

Съпругът ми е доста по-напред с четенето. Аз докато споделя с целия свят всички свои емоции, той ме изпревари. Явно има много забава в книгата, защото го чувам как се смее.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

3 изобретения, за които ще научите от страниците на „Пътешествия за мечтатели“

Милен Атанасов: „Избери да се отърсиш от маловажното. Уважавай и ухажвай идеалите си. Избери да се движиш нестандартно.“

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".