Рубрики
Начало » Блог » „Малката пекарна в Бруклин” – приятна лятна дамска хюга

„Малката пекарна в Бруклин” – приятна лятна дамска хюга

 

malkata pekarna 4

 

„Малката пекарна в Бруклин” ми подари приятни моменти и ме зареди с позитивни емоции. Изключително подходяща е за лятно четиво. А ако вече сте чели „Малкото кафене в Копенхаген“ от същата авторка – Джули Каплин, веднага грабвайте новото й романче и се наслаждавайте на нюйоркската обстановка в една малка пекарна, която събира жителите на Бруклин.

 

1 август 2019 г. – 16 ч.

 

Книгата, която избрах за днешния слънчево-дъждовен ден – „Малката пекарна в Бруклин”. Има много апетитни вкусотии в една пекарна в хипстърския Бруклин, готин мъжкар журналист в списание в Манхатън, който бяга от богатия си произход, и англичанка, която пише за вкусната храна и крие аристократичния си произход. Точно сега двамата са в имението на родителите на момчето на брега на океана в богаташкия Хемптънс и припламнаха искри между чаровника Тод, който се притеснява от богаташкото си семейство, и скромната Софи, която продължава да крие, че е английска лейди. Романът е много свежо лятно четиво за дами, които обучат кулинарни шедьоври, хубави ресторанти, журналистически истории и блясъка на богаташките квартали и закачливите хиптърски места в Ню Йорк.

 

1 август 2019 г. – 22 ч.

 

Вечерна лятна дамска хюга – хубава книга за кулинарни шедьоври и любов, хубаво бяло вино с дъх на нежни цветя и сладки бисквитки във формата на сърце

 

2 август 2019 г. – 14 ч.

 

Тази нощ прочетох книгата. Остави у мен приятно настроение. Добре си починах докато я четох. Точното лятно четиво. Има кулинарни шедьоври, красиви, млади и богати, които търсят себе си, а накрая всичко завършва с прекрасна сватбена торта, която е знак, че флиртът между неустоимия Тод, който се срамува, че е син на един от богатите мъже в САЩ, и красивата англичанка Софи, която всъщност е лейди и крие аристократичния си произход, който може да се проследи няколко века назад, вече не само е романтична връзка, но и нещо повече.

 

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".