Рубрики
Начало » Блог » Николай Благоев на Британските музикални награди 2019

Николай Благоев на Британските музикални награди 2019

Приключението Brit Awards 2019

 

 

Големият ми син Ники и неговата дама Ана-Мария тази вечер ще присъстват на Британските музикални награди в Лондон. А аз се вълнувам толкова много. Всичко е като приказка.

 

Ники научи новината веднага след като излезе от интервю за доста престижен университет, а малко преди това пристигнаха поздравителни писма за академична стипендия и прием в друг (но разбира се чакаме и от други). Този ден беше белязан с много добри новини, а съобщението за преживяването в Лондон беше толкова вълнуващо, че ние, като хора, здраво стъпили на земята, няколко дни не можехме да повярваме, че е истина.

 

След като вече осъзнахме, че това е факт, преминахме към подготовката, която всъщност беше да се съобразим с дрескода – официален костюм. Случихме на страхотен консултант, който се оказа британски възпитаник. Прочетохме му какъв е дрескодът и той подбра веднага много добро предложение като се съобрази и с изискванията, и с физиката и излъчването на Ники. Не очаквахме, че толкова бързо и добре ще се справим със задачата.

 

niki kufar brit awards 2019

 

Вчера нашите младежи отлетяха за Лондон. Аз бях толкова развълнувана, че моят мъж ми изпрати линк, с който да следя полета им. Но явно и той следеше, защото от време на време ме информираше къде са. На летището ги чакаше шофьор, който ги закара до хотела. Пътуваха доста. Може би близо два часа, а аз проверявах в Гугъл мапс за колко все взема това разстояние. Хотелът е страхотен. Направо извънземен. Намира се в Гринуич, точно до известната 02 арена, където ще се проведат и Британските музикални награди.

 

След наши молби, Ники ни изпрати няколко снимки, които не са с най-доброто качество, но поне ни зарадваха. Ето една от тях, на която се вижда поздрав за добре дошъл.

 

niki blagoev london_hotel

 

Тази вечер, 20 февруари, ще присъстват на голямото събитие – Британските музикални награди. То ще бъде открито от Хю Джакман с изпълнение от глобалната музикална сензация „The Greatest Showman“.

 

 

А след церемонията са поканени на парти, на което ще присъстват и участниците от Brit Awards 2019. Утре се връщат и нямам търпение да чуя разказите им.

 

Всъщност как Ники спечели тази голяма изненада? От миналата година след като стана на 18 години има Младежка карта от Банка ДСК, която е MasterCard. Ползва я редовно, дори ежедневно. MasterCard е спонсор на Британските музикални награди. В България ДСК и MasterCard са организатори на инициативата за пътуване на двама младежи, които да присъстват на голямото музикално събитие.

 

Brit Awards 2019 е 39-то издание. За първи път се провеждат на 18 октомври 1977 г. Още за Британските музикални награди можете да прочетете тук: https://www.brits.co.uk/.

 

Къде да гледате Brit Awards 2019 на живо?

 

Ще се излъчват по YouTube https://www.youtube.com/BRITs (от 21,45 ч. българско време) и във Фейсбук: https://www.facebook.com/BRITs/ (от 18,30 ч. българско време). Партито може да се гледа в YouTube след края на церемонията. Подробности можете да прочетете тук.

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".