Рубрики
Начало » Блог » Честит имен ден на Николай Благоев и на Никола Бонев!

Честит имен ден на Николай Благоев и на Никола Бонев!

 

Николай Благоев и Никола Бонев

Николай Благоев и Никола Бонев

 

 

Двама много близки на сърцето именици празнуват на Никулден. Това са моят баща Никола и големият ми син Николай.

 

Ники е кръстен на баща ми и мисля, че наистина е наследил много от чертите на дядо си. И двамата са много горди мъже, с категорични позиции и не прекланят глава. Не са изобщо лесни характери, но като ги опознае човек, може само да им са възхищава и да се гордее с тях. И двамата са надарени с уникална памет, бързо запомнят огромно количество информация и имат бърз ум. И двамата притежават изключително богата култура и не спират да учат нови неща. Много се надявам, че и Ники ще бъде успешен като дядо си и няма да спира да учи нови неща цял живот.

 

За мен баща ми винаги е бил човек, от когото се уча и се възхищавам. Той е бил моят герой и първи учител по историята, философията, великите дела и личности. И сега на 70 години чете изключително много и можеш да разговаряш с него на най-различни теми и да научиш много нови неща.

 

Ники още от съвсем малък ни накара много да се гордеем с него и да се радваме на успехите, които постига. Винаги приятно ме е изненадвал колко много неща знае по различни теми и човек може да научи много от едно дете. Често го ползва у нас за справки по дадени въпроси.

 

И на двамата желая да са живи, здрави, много щастливи и много успешни.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.