Рубрики
Начало » Блог » Честит имен ден на Никола Бонев и Николай Благоев!

Честит имен ден на Никола Бонев и Николай Благоев!

 

Николай Благоев и Никола Бонев

Николай Благоев и Никола Бонев

 

Днес имен ден имат моят баща – Никола, и големият ми син – Николай.

Преди година, когато на 6 декември поместих снимката на двамата и ги поздравих, една моя приятелка ми писа, че страшно много си приличат. Започнах много да се замислям и да откривам доста сходни черти между тях – по-скоро в характерите. И двамата са с енциклопедични знания, четат много и искат да се развиват в различни посоки. Имат толкова дръзки характери. Смело отстояват позициите си и не се страхуват да мислят извън очакваното.

Моят баща беше моят герой, когато бях малка. Всеки разговор с него много ме обогатяваше. И сега така. Научават толкова много от него. Баща ми продължава много да чете, а след това е много интересно човек да чуе и как разсъждава по различни въпроси въз основа на прочетеното.

Ники пък постоянно ни изненадва с нови и нови интереси. След като написа и издаде през лятото книгата си за (или може би срещу) правилата – „Why, Rules“, се е запалил по музиката. Радвам се, че отново го виждам на пианото, а за подарък за имения си ден си избра китара.

 

Честит имен ден, тати и Ники! Бъдете живи, здрави, много щастливи, успешни и нека знанието все така ви носи удоволствие! Много се гордея с вас!

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".