Рубрики
Начало » Блог » Честит имен ден на Никола Бонев и Николай Благоев!

Честит имен ден на Никола Бонев и Николай Благоев!

 

 

Николай Благоев и Никола Бонев

Николай Благоев и Никола Бонев

 

 

Обичам Никулден. Днешният празник е много уважаван в нашето семейство. Имен ден имат баща ми Никола и големият ми син Николай. Когато говоря за тях, винаги изпитвам огромно възхищение и гордост. Изключително интелигетни, начетени, с невероятна памет и голяма обща култува. Всеки разговор с тях те обогатява.

 

Честит имен ден, тати и Ники! Да сте живи и здрави, много щастливи и все така знанията да са ценност за вас и да ви носят удовлетвореност и наслада!

 

В последните години Ники се запали много по музиката. Върна се отново към пианото. Опита и на китара, преди месеци дори започна да свири на цигулка, а за имения си ден (+ други празници) си хареса ето това:

 

 

yamaha niki

 

 

Винаги учителите му по математика и музика са му казвали колко много общи неща има между математиката и музиката. Все повече се замислям, че може би наистина е така.

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".