Рубрики
Начало » Блог » Първият Vlog на моя син – Николай Благоев

Първият Vlog на моя син – Николай Благоев

niki vlog

Отварям днес YouTube и забелязвам физиономията на големия ми син. Ха, нещо интересно! Първият му Vlog. Нямах представа изобщо за тази негова идея. Добре се е получило като се има предвид, че доста набързичко го е правил.

И не мога да не му се зарадвам – поведението му пред камерата е много добро. Имам съвсем-съвсем лекички забележки, но това, че се държи така естествено – си е похвално. Доста се учудих как е запомнил текста след като няма у нас аутокю като в големите телевизии. Реших, че гледа по някакъв начин написан текст, въпреки че погледът му се движеше свободно. Сега го попитах и се оказа, че в момента си е измислял какво да говори и да споделя.

Ники е на 12 години. Английски учи само в училище – ЧОУ „Света София“. Наскоро взе сертификат PET с над 90 т., т.е. B2 ниво. Увлича се от математика и правене на Лего филмчета. YouTube му е най-любимата социална медиа. Заедно с неговия съученик и приятел Калоян Колев поддръжат канал в YouTube parodyenterteiment, който има над 104 000 посещения и 84 абоната. В канала видео-клипове имат и още двама техни съученика Леонардо Вакавлиев и Богомил Катанов. Всеки си има собствено „филмово студио“ и така можете да различавате чия продукция на кого е. Например, „филмовото студио“ на Ники е Dragon Pictures. Най-популярното му видео е Lego Ninjago theme song with stop motion video, което е видяно от почти 70 000 души, има 159 харесвания към момента и 64 коментара.

 

Историята на направата на това филмче е много интересна и скоро ще посъбера допълнителна информация и ще ви я разкажа.

Ако ви харесват клипчета, не забравяйте да сложите и по един „Like“.

Новите медии на Ники, за които можете да се абонирате или да харесате:

OffTimeTV: http://www.youtube.com/user/offtimetv

Facebook pages:
– OffTimeTV: https://www.facebook.com/OffTimetv
– LFM: https://www.facebook.com/LegoFansMotion

А, да, за финал – ако се чудите какво е Vlog. Това е видео блог. Идва от думите Video и Blog. Първият Vlog е създаден през 2000 година – годината, в която е роден Ники.

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.