Рубрики
Начало » Блог » Биляна Бонева и Милен Атанасов » „Пътешествия за мечтатели“ – номер 1 в класацията за нехудожествена литература на Софтпрес

„Пътешествия за мечтатели“ – номер 1 в класацията за нехудожествена литература на Софтпрес

 

imageedit_18_2307273453

 

„Пътешествия за мечтатели“ е номер 1 в класацията за нехудожествена литература на Софтпрес. Книгата на журналистите Биляна Бонева и Милен Атанасов измести от челното място мемоарната творба на американския президент Барак Обама „Обетована земя“. Тя вече е на 3 място. Второто място е за „55 планински кътчета от България“ на Радослав Донев.

 

Водач при художествената литература е романът „Глина“ на Виктория Башлийска. Най-новият български роман, издаден от „Софтпрес“, „Вечен град“ на Богдан Русев бързо се изкачва към челните позиции. Вече заема 4 място.

 

При детските книги също има нов лидер. Това е „Азбучна математика“.

 

Благодаря на всички, които помогнаха книгата „Пътешествия за мечтатели“ на Биляна Бонева (моя сестра) и Милен Атанасов (мой зет) да се изкачи толкова високо в класацията на Софтпрес! Вече половин година е в топ 3 при нехудожествената литература, а вече е начело на топ 10. В класацията от Пролетния базар на книгата също беше в топ 10 на най-продаваните заглавия на Софтпрес.

Благодаря от все сърце!

Всичко за книгата поместват в специалната рубрика „Пътешествия за мечтатели“

 

Читателите на Danybon могат да поръчат книги с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com, като използват промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".