Рубрики
Начало » Блог » Биляна Бонева и Милен Атанасов » „Пътешествия за мечтатели“ – това е КНИГАТА, която очаквах с нетърпение

„Пътешествия за мечтатели“ – това е КНИГАТА, която очаквах с нетърпение

Автори са журналистите Биляна Бонева (сестра ми) и Милен Атанасов (зет ми)

127587367_3489387057840555_6241436606589276975_o (1)

 

 

Това е КНИГАТА, която очаквах с нетърпение.

Автори са журналистите Биляна Бонева и Милен Атанасов.

Биляна е моя сестра, а Милен – зет.

Обожавам книги от добри журналисти, а Биби и Милен са модел за качествена журналистика. При всяко общуване с тях – научаваш много.

Още не съм чела книгата, но знам някои истории, защото съм ги научила лично от авторите.

Много съм горда!

Скоро ще Ви разкажа много за „Пътешествия за мечтатели“.

 

Ето какво написаха „Софтпрес“:

 

ОЧАКВАЙТЕ!

Прави каквото усещаш, че е добро за теб, и рано или късно то ще стане добро за другите. Така мислят и действат героите в деветнайсетте истории, затворени между кориците на „Пътешествия за мечтатели“. Всеки от вдъхновяващите разкази в нея всъщност съдържа много други истории, които не престават да дават начало на още по-нови истории.

Зарядът на този книжен двигател зависи от читателя.  От желанието му да пусне на воля мислите си – назад към детството и напред към бъдещето, докато изгуби представа за време и граници. Слава богу, че с книгата може да се общува без маска и отблизо. Тази форма на самолечение в никакъв случай не замества лекарствата. Защото е несравнимо по-мощна от тях.

Милен Атанасов и Биляна Бонева са лица, познати от малкия екран с рубриките „Зелена светлина“ и „Улови момента“ по Българска национална телевизия (БНТ) . Вместо атентати, световни кризи и безкрайни геополитически игри двамата показват на зрителите хубавите, идейни и вдъхновяващи неща, които се случват, но не влизат в новинарските емисии. „Пътешествия за мечтатели“ е първата им книга.

 

Поръчайте предварително тук: https://bit.ly/2J8rYtV

 

 

ОЧАКВАЙТЕ!

Прави каквото усещаш, че е добро за теб, и рано или късно то ще стане добро за другите. Така мислят и…

Posted by Софтпрес on Wednesday, November 25, 2020

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".