Рубрики
Начало » Блог » Впечатления: Романтичната история на Христо Стоичков

Впечатления: Романтичната история на Христо Стоичков

„Впечатления“ – нова рубрика в „Данибон“ за лични впечатления, наблюдения, прочетено и набързо споделени мои мисли в социалните медии и доразвити тук

 

Stoichkov_316x

 

 

Подобно на Софтпрес, които са партньори на сайта ми, „Данибон“ също държи изключително много на семейството. Вчера се зачетох в откъса от книгата „Христо Стоичков. Историята“, която излиза през следващата седмица. Аз съм левскарка, но не мога да не призная, че много често в чужбина името на България се свързва с това на Стоичков и то доста позивтивно (нещо, което винаги ми напомня моят съпруг, който е цесекар).

 

Та вчера се зачетох в романтичната история на Стоичков. Как се опитвал да спечели сърцето на своята Марияна. Как е бил изключително любезен с родителите й и винаги я прибирал от срещи в точния час. Смята, че благодарение на съпругата си и ранната си женитба е постигнал тези големи свои успехи. Не се е поддал на изкушенията на лесния живот, а е държал на жена си и семейството си най-много. Отговорностите в брака и в семейство са го спасили от изкушенията, с които в наше време се сблъскват много млади футболисти. Хубава история!

 

 

Откъсът можете да прочетете тук.

 

Източник: https://www.facebook.com/SoftpressBooks/

фотограф: Бончук Андонов

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".