Рубрики
Начало » Блог » Семейно на концерта на 2CELLOS в София

Семейно на концерта на 2CELLOS в София

 

2CELLOS 25

 

Уникален концерт! Невероятен! С много настроение, с много светлини и цветове, с много шеги, с много танци и с много хубава музика! Хърватската група 2CELLOS се раздаваше пред българската публика, а феновете им показваха още по-силно своите емоции. Имаше много млади хора, но имаше и такива над средната възраст. Всички се забавляваха от чудесните изпълнения на челистите Лука Шулич и Степан Хаусер.

 

За концерта научих от големия ми син Ники. Оказа се, че много младежи са големи почитатели на 2CELLOS. Малкият ми син Вики също много ги харесва. Преди концерта си купих диск на хърватската група. Много ми допаднаха и така семейно бяхме в залата в София на 4 декември. Снабдихме се с и „фенски“ тениски.

 

 

 

Първата част на концерта беше с филмова музика, а втората – с рок.

 

 

Всички останахме много доволни от концерта, а Лука Шулич и Степан Хаусер наистина са прекрасни музиканти, които показват удивително топло отношение към почитателите си. По време на концерта на няколко пъти Степан Хаусер поздравяваше на български и това се посрещаше бурно от публиката. Изпълненията бяха представяни шеговито и това още повече развеселяваше всички.

 

2CELLOS 26

 

В края на концерта бурните аплодисменти на публиката върнаха музикантите на сцената, а Степан и Лука подариха на българските си фенове още три прекрасни изпълнения.

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".