Рубрики
Начало » Блог » Николай Благоев в Клуб 2013 на „Успелите деца на България“

Николай Благоев в Клуб 2013 на „Успелите деца на България“

 

niki blagoev uspelite deca 2013

 

Днес големият ми син – Николай Благоев (7 клас, ЧОУ „Света София“) влезе в Клуб 2013 г. на „Успелите деца на България“. Номинацията му е за изяви в областта на науката и по-скоро в математиката и информатиката. За пета поредна година присъства сред „Успелите деца на България“.

Самата аз изключително много харесвам тази инициатива и винаги ми действа много положително, когато чета за успехите на толкова много български деца. Радвам се, че можем да я подкрепим вече 5 поредни години и с наше участие. Това, което ми изключително много ми допада е, че организаторите успяват на накарат децата да се чувстват и като общност. Организират им и изяви в други инициативи. Например, миналата годинасинът ми, математичката Ели Витанова от ЧСОУ „Св. Георги“, малкият програмист Алекс Цветанов от СМГ и още една чаровна госпожица Лора Маркова се включиха заедно с Димитър Бербатов в кампанията на бТВ „Да опазим България чиста“. По-миналата година пък имаше покани за тенис турнири. А допирът до успял човек като Бербатов – няма как да не е зареждащ за всяко дете.

Номинацията на сина ми:

Никилай Евгениев Благоев

Номинациите продължават до 16 февруари 2014 г. Можете да номинирате успяло дете през сайта на Фондация „Димитър Бербатов“ – ето директен линк. Необходимо е детето да има отличия за 1, 2 или 3 място в областта на науката, изкуството, спорта или пък да е кандидатства с благотворителен проект. Всички условия можете да прочетете ТУК.

Ще се опитам да направя утре анализ кои топ състезатели по математика са включени в Клуб 2013 на „Успелите деца на България“. Видях много наши приятели и искрено се радвам за техните постижения.

Успех на всички!

Снимката на Ники е дело на Елена Гледачева.

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.