Рубрики
Начало » Блог » За едно клатещо се зъбче на Виктор и за двама зъболекари

За едно клатещо се зъбче на Виктор и за двама зъболекари

Благодаря на д-р Георги Ангелов!

 

vicky zyb

Споделих тази история във Фейсбук, но искам да я разкажа и в Danybon, затова копирам поста си.

Тази вечер ни се случи нещо, което ме накара доста да се замисля.

Малкият ми син се върна от училище към 18 ч. със силно клатещо се зъбче. Виктор доста се беше уплашил. Не посмяхме да го махнем с традиционния конец и веднага решихме да го заведем на зъболекар.

Първо се сетих за млада зъболекарка в луксозен кабинет на нашата улица. Опитахме се да се обадим, но никой не вдигна. Мъжът ми тръгна с Вики. Зъболекарката била там, но ги е отрязала. Не можела да ги приеме, нямало смисъл и да чакат. Отгоре на всичко била и бременна!!! Заявила го троснато и толкова. А моят Вики съвсем се е стреснал. Вероятно хич не й се е занимавало с дребни нещица и евтини услуги. Какво да обясняваме, че в такава ситуация родителят ще даде каквото му поискат.

През това време се опитвах да намеря други зъболекари в района. Махането на зъбчето вероятно беше работа за секунди, но все пак за специалист. Зарових се в Гугъл и намерих телефон на зъболекар през няколко къщи. Обадих му се. Човекът се оказа невероятно разбран. Разпита за кое зъбче става дума и каза да заведем детенцето. Вики и мъжът ми отидоха.

Преди малко Вики се върна щастлив, доволен със зъбчето в ръка. Отгоре на всичко докторът му подарил и детска маска. Вики беше толкова впечатлен.

Съжалявам за отклонението, но съм безумно впечатлена. Няма как да не благодаря на втория зъболекар. Казва се д-р Георги Ангелов. Тук намерих координатите му.

На първата зъболекарка няма да споменавам имената, но едва ли някога ще й стъпим в луксозния кабинет. Жалко, че някои жени са си загубили женската отзивчивост и обич към децата!

И пак благодаря на д-р Ангелов! Изключително ни помогна тази вечер!

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.