Рубрики
Начало » Блог » Биляна Бонева и Милен Атанасов » VIP премиера на „Пътешествия за мечтатели“ за Недислав Николов, режисирал „Как ще ги стигнем“ с Тодор Колев

VIP премиера на „Пътешествия за мечтатели“ за Недислав Николов, режисирал „Как ще ги стигнем“ с Тодор Колев

 

Биляна Бонева: VIP премиера на "Пътешествия за мечтатели" с прекрасния режисьор и приятел Недислав Николов

Биляна Бонева: VIP премиера на „Пътешествия за мечтатели“ с прекрасния режисьор и приятел Недислав Николов

 

Премиерата на „Пътешествия за мечтатели“ продължава. Пандемията оформи нова форма на представяне – персонална. Авторите на книгата Биляна Бонева и Милен Атанасов лично я представят на известни лица и имена, с които журналистическата им дейност ги е свързала.

 

Поредната VIP премиера е за Недислав Николов – човека зад кадър, режисирал едно от най-емблематичните предавания в българския ефир „Как ще ги стигнем“ с Тодор Колев. Дълги години е работил в БНТ като режисьор на икономическото предаване „Плюс -минус“, „По света и у нас“ и на редица документални филми.

 

В Южна Корея с Милен Атанасов търсиха измеренията на местната култура и светоглед и създадоха изключително интересния филм „Корейски измерения“.

 

Творец, пътешественик, мечтател – неподправената му страст към живота постоянно се разпалва от съпругата му – невероятната Боряна Николова. Изискана дама, познавач на италианската култура и страхотен преводач на италиански филми.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

„Корейски измерения“ – откъс от „Пътешествия за мечтатели“

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".