Рубрики
Начало » Блог » Биляна Бонева и Милен Атанасов » „Явно мечтателите сред нас са много“

„Явно мечтателите сред нас са много“

Отзиви за „Пътешествия за мечтатели“

снимка: Софтпрес

снимка: Софтпрес

 

„Явно мечтателите сред нас са много“, ми написа преди малко майката на една от най-големите математички на България, която прославя страната ни. Търсила е книгата „Пътешествия за мечтатели“ в голяма книжарница в София, но бройките вече били свършили. Очаквали ново зареждане. Толкова се зарадвах. Благодаря от името на сестра ми – Биляна Бонева, и зет ми – Милен Атанасов, автори на книгата! За такива читатели от класа мечтае всеки автор на книга.

В книжарница „Гринуич“ книгата „Пътешествия за мечтатели“ вече е изчерпана. Очакват зареждане. В топлата вечер влязох в книжния център, за да купя още два броя за приятелки, които проявиха интерес. Но успяха да ми дадат само една. Явно мечтателите сред нас са много.

 

Tочно преди седмица получих от това мило семейство първия отзив:

Тази вечер си купих две от Гринуич – голямо луксозно издание със запомнящи се снимки и оригинално заглавие на всяка история. Първият разказ е озаглавен „Ти само се движи“. Усетих тръпката от нещо очаквано и вълнуващо. Още утре ще ме поеме светът на разказите.

Благодаря от все сърце!

А нашата фамилия стиска палци на дъщеричката им за още много медали в математиката за България!

Ако и вие имате своите преживявания с „Пътешествия за мечтатели“, ще се радвам да ги споделите и с всички нас, които се вълнуваме. Можете да ми пишете на danybon.pr@gmail.com. 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".