Рубрики
Начало » Блог » Честит рожден ден, Йорданка Бонева-Благоева! :)

Честит рожден ден, Йорданка Бонева-Благоева! :)

 

semejstvo yordanka boneva

 

На 19 май 1975 година съм станала част от едно прекрасно семейство – това на мама и тати, към което две години по-късно се присъедини и сестра ми Биляна. През всичките тези 41 години родителите ми са ми били голяма опора и продължават да бъдат. Те са моят модел за истински родители. В тях виждам и топлина, и подкрепа, и знания, и опит. Винаги ще помогнат на дечицата си и ще са им най-верните хора, които ще ги подкрепят във всичко. А сестра ми ми е най-добрата приятелка. Благодаря ви от все сърце, мили мамо, тати и Биби!

 

Аз съм голяма щастливка. От топлината и милото отношение в моето семейство се пренесох в ново семейство – това, което изградихме с моята голяма любов Евгений. Ако някой се чуди защо съм вечно заредена с нови идеи, вдъхновение и енергия – отговорът е „Евгений“. Той ме дарява с много любов, подкрепа и съвети. Аз съм неговата принцеса, а той – моят принц. Всяка дама, която има такъв любящ съпруг до себе си, няма начин да не грее от щастие и да е вечно пълна с идеи, които иска бързо да реализира. Благодаря ти, скъпи!

 

Децата ни са най-хубавото нещо, което ни се е случило. Опитваме се винаги да ги подкрепяме, да ги даряваме с нашата родителска топлина и обич. Много ги обичаме и се гордеем с тях. Те ни учат всеки ден да бъдем родители. Въпросите, които ги вълнуват, ни карат да учим нови неща и да ставаме по-добри и по-добри. Много от темите, а дори и рубриките в „Данибон“, са се родили именно заради интересите на Ники или Вики. Най-добрият пример е математиката и математическите състезания, на които голям фен беше големият ми син Ники. А най-новият пример – интересни картини, от които се вълнува Вики.  Благодаря ви, дечица, че ни учите да сме родители и да продължаваме да се развиваме!

 

„Данибон“ е третото семейство, което е най-важно за мен. Благодаря на всички приятели на „Данибон“ за огромната подкрепа и доверие! Наистина съм щастлива, че мога да правя това, което ми доставя най-голямо удоволствие, че съм полезна и за други хора, и че срещам толкова позитивно отношение от всички, с които общувам около сайта!

 

На рожден ден се получават много прекрасни пожелания. Тайно или явно всеки също си пожелава нещо. Аз си пожелавам да съм жива и здрава, за да съм прекрасна майка, съпруга, дъщеря, сестра и блогър, а също така за да мога реализирам всички свои идеи, а те са много. С хората, които ме заобикалят в семейството ми, в приятелската ми среда и около „Данибон“, знам, че ще съм щастлива, обичана и успешна.

 

Слънчев ден на всички!

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".