Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » В Американския колеж са поканени да се запишат първите 110 момичета и първите 110 момчета

В Американския колеж са поканени да се запишат първите 110 момичета и първите 110 момчета

 

acs nadpis tabela april 2018 2

 

Научих хубава новина за приема в Американския колеж. Вчера излязоха резултатите. Родител ми писа, че детето му е малко след 100-та бройка, но е вписано, че е в прието в списък 2 („Приет Списък 2,  91-110 място“). Проверка на сайта на Американския колеж наистина потвърждава тази информация, че за този випуск се канят да се запишат първите 110 момичета и първите 110 момчета.

 

След публикуване на резултатите първите 110 момчета и 110 момичета биват поканени за записване. (източник)

 

Току-що родителят е направил справка и в Американския колеж и вече се радва на прието колежанче.

 

Потвърдиха ми добрата новина!
Първите 110 момчета и 110 момичета биват поканени за записване, което означава , че са Приети, а не в някакъв лист на чакащи или нещо такова… .

 

Американският колеж приема 180 ученици. Вероятно по тази причина в списък 1 попадат първите 90 момчета и първите 90 момичета. Вече от няколко години от училището канят по-рано и първите резерви. Затова има и втори списък, който за тази година е от 91 място до 110 място.

 

В предишните години канеха първите 100 момичета и първите 100 момчета. В момента се дава шанс и на още 20 деца. Тази година и броят на кандидатите беше доста по-голям в сравнение с предишните.

 

В тази публикация помествам от кои училища са приетите колежани.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".