Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » 25 години ЧОУ „Св. София“

25 години ЧОУ „Св. София“

 

sveta-sofia-2-g-18-e1445719582184 (1)

На днешната дата преди 25 години е създадено ЧОУ „Св. София“, съобщи директорът на училището при откриването на концерта на 5-7 клас.

 

За тези 25 години много неща се промениха, а някогашните деца – вече са родители. Някои неща издържаха проверката на времето. Любовта към знанието, желанието на всички децата ни да се развиват знаещи и можещи, да направим най-доброто за тях. Надявам се, че през последните 25 години, ЧОУ „Св. София“ беше верен сътрудник именно в тази област. Ние успяхме заедно да заемем достойно място в сферата на българското образование.

Доказателство, че традицията в доброто образование продължава, са отличните резултати на сегашните 7-класници на матурите. За поредна година училището се представя чудесно. Също така 42% от възпитаниците са приети в Американския колеж. Учители на сегашните 7-класници са точно същите преподаватели, които изведоха и випуска на големия ми син.

 

Честита годишнина на ЧОУ „Света София“, на учителите и на всички ученици – бивши и настоящи! Все така да продължават да обичат знанието и да са училище, което показва успехи и е уважавано от всички!

 

Благодаря за знанията, които получиха и получават децата ми в това училище!

 

viki i ineto 14 june 2018

 

Годишният концерт на 5-7 клас беше мюзикълът „Оливър“. Беше ми приятно отново да гледам спектакъла, но този път с други актьори.

 

june 14 2018

 

До мен беше малкият ми син Вики, който беше участник в представлението на 3-4 клас, а на сцената сега беше племенничката ни, която ни покани да присъстваме.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ЧОУ „Св. София“ обяви резултатите си от матурите в 7 клас (2018)

Топ 10 на училищата в България според матурите в 7 клас (2018)

Мюзикъл „Оливър“ – финален концерт за 3 и 4 клас на ЧОУ „Св. София“

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".