Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Президентът на Американския колеж: „Към момента нямаме възможност да обявим нова дата за приемния изпит“

Президентът на Американския колеж: „Към момента нямаме възможност да обявим нова дата за приемния изпит“

Д-р Ричард Т. Юинг-младши изпрати писма до кандидат колежаните

 

acs sgrada oct 2018 a

„За съжаление, към момента нямаме възможност да обявим нова дата за приемния изпит на български ученици след 7. клас. Когато това стане възможно, своевременно ще се свържем с Вас.“, пише в писмо до кандидат колежаните президентът на Американския колеж в София д-р Ричард Т. Юинг-младши.

 

Изпитът в Американския колеж беше обявен за 22 март, но заради коронавируса беше отложен.

 

В писмото д-р Ричард Т. Юинг-младши обяснява още, че училището е преминало към дистанционна форма на обучение:

 

В отговор на световната Ковид-19 пандемия, както много други училища в България и по света, Американският колеж в София премина към дистанционно обучение.

Благодарение на предприемчивостта и отговорното отношение на нашите ученици и ръководство, както и решителността на преподавателите и администрацията, в отговор на тази криза колежът успешно въведе дистанционно обучение.

 

От Американския колеж съобщават на кандидат колежаните, че ще им бъдат изпратени писма за подготовка за изпита.

 

Междувременно с радост искам да Ви информирам, че ще получите поредица от писма от нашия директор Прием, Сара Скагс-Димитрова, които да Ви помогнат в подготовката за изпита. Тя ще Ви изпраща полезни съвети за решаване на теста и теми за съчинения, върху които да се упражнявате.

 

 

743 са кандидатите за Американския колеж тази година.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".