Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Американският колеж анонсира първата книга на Николай Благоев

Американският колеж анонсира първата книга на Николай Благоев

 

acs why rules1

 

Американският колеж анонсира първата книга на Ники (големия ми син). Помести информацията на официалната си Фейсбук страница. Анонсът е изключително точен:

 

„Смелата дебютна стихосбирка на десетокласника Николай Благоев „Why, Rules?“ разсмива, натъжава и замисля. Или това, или само се правим, че сме я разбрали ;-) – и в двата случая ще трябва да я прочетете!“

 

Има и информация на английски.

 

Ники сам ни каза за публикацията на Фейсбук страницата на Колежа. Беше много щастлив от вниманието и оценката.

 

Ники е ученик в Американския колеж. Сега е на 16 години. Ще бъде в 10 клас. Тези дни осъзнавам, че Колежът се оказва наистина много подходящо училище за него, тъй като непрекъснато иска да се развива в различни посоки. Притежава тази смелост и това желание да пробва нови неща, а в Колежа им се предоставят огромен брой извънкласни дейности и възможности. Насърчават ги да опитват дори в области, в които никой не би казал, че биха се развивали. Например, тук той се разви доста в рисуването, има много по-зрял интерес към музиката, явно е добил смелост в писането, обогати много общата си култура особено по история и другите по-специализирани предмети, все повече и повече усъвършенства английския – дойде от ЧОУ „Света София“ с много високо ниво по английски, но в Колежа вече езикът не е за учене, а за ползване и то на академично ниво.

 

Ники всяко лято ни изненадва с някаква голяма идея, която иска да реализира. Сега наистина успя да ни шашне. Поезия! Всъщност само ни сподели, че иска да издава книга и работи по нея. Така че изненадата беше още по-голяма.

 

Радваме се, че е така смел, ентусиазиран, пълен с идеи, много предприемчив, а най-вече – че сам си движи всичко от начало до край. А след като излезе книгата му, продължава да търси още полета за развитие и изява.

 

Книгата е безплатна и може да бъде свалена от този сайт http://knigite.bg/ebooks/ebook.php?pid=294.

Книгата е вече и на сайта на Хеликон, откъдето също може да бъде изтеглена.

 

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".