Рубрики
Начало » Блог » Африканска изложба в ЧДГ „Слънчогледи“

Африканска изложба в ЧДГ „Слънчогледи“

5afrikanska izlojba viki

Ако наминавате днес към Частна детска градина „Слънчогледи“, на входа на сградата за големите хлапета, ще ви посрещне слънчева африканска обстановка. Разбира се, няма как всички вие да се отправите натам, затова аз заснех всичко, което видях и бързам да го споделя с вас.

Творбите от тази изложба ги очаквах от няколко дни. По-предната седмица получих редовния петъчен мейл от детската градина с информация за това, което се случва с децата и на една от снимките видях какъв труд и ентусиазъм кипи. Ето тук Габи от арт студио „Рояна“ съдейства на цялата компания.

izlojba viki podgotovka

Зачаках.

В петък съпругът ми, който ходи да вземе Вики от градината, ми каза, че вече всичко е готово. Видял е шедьовъра на Вики, но трябвало да поизсъхне още няколко дни. Вчера се срещнах и с други майки от детската ни градина (една скоба – бяхме с децата на „Майка ми гъската“ – страхотно е, ще гледам да ви разкаже повече в блога ми, но отсега ви го препоръчвам с две ръце) и те ми описаха далеч по-подробно каква прелест ще видя днес, когато изпращам Вики до „Слънчогледи“.

izlojba 11 tasna

izlojba 22

Тръгнах тази сутрин заредена с фотоапарат и с много добро настроение. Колкото и да бях подготвена, това, което видях наистина ме очарова.

izlojba 1

Сега ви оставям и вас да се насладите на творбите на малките „Слънчоглед“-чета, изготвени заедно с арт студио „Рояна“ в ЧДГ „Слънчогледи“ в полите на Витоша.

Започвам с картината на Вики, а след това ще видите и на неговите приятели.

afrikanska izlojba viki

izlojba boyanka izlojba 8 edi izlojba 10 izlojba 13 izlojba 14

izlojba 15 izlojba 16 izlojba 17 izlojba 18 izlojba 2

izlojba 20 izlojba 3 izlojba 4 izlojba 5 izlojba 6

izlojba 9 izlojba 7 izlojba 21 izlojba 24 izlojba 23 obst

Е?

Харесаха ви африканските шедьоври, нали?

Иска ми се да ви питам коя картина ви е най-любима, но – няма. Всички са прекрасни.

Аз вече нямам търпение нашият шедьовър да дойде у нас и да му намерим достойно място. А и се чудя каква ли ще е следващата творба на малките „Слънчоглед“-чета.

 

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.