Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Фестивал на изкуствата в Американския колеж 2014

Фестивал на изкуствата в Американския колеж 2014

 

american college art fest 2013

 

Днес от 10,30 ч. е Фестивалът на изкуствата в Американския колеж. Горещо ви препоръчвам това събитие. Входът е свободен. Има много забавления за всички. Има и хапване. Можете да си направите прекрасен семеен пикник сред парка на Колежа. На различни места се продава домашна храна и всичко е невероятно вкусно. Има и барбекю, приготвено от учителите. Трябва да намерите къде се продават едни талончета и след това те служат като парично средство. Събраните пари отиват във фонда за стипендии, доколкото си спомням.

Миналата година имаше атракциони и за малките. Спомням си, че малкият ми син много се забавлява, язди и конче. Фестивалът продължава и следобед. Ние мислим да отидем цялото семейство.

Ако децата от по-малките класове имат амбиции и мечти да учат в Американския колеж, мисля, че това събитие е чудесен повод да разгледат Колежа и да усетят атмосферата в него.

Снимки от миналата година можете да видите ТУК.

Тазгодишната програма можете да видите на Фейсбук страницата на Колежа.

 

acs festival

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.