Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » „Българско школо“ в нова сграда

„Българско школо“ в нова сграда

bulgarsko shkolo

 

От известно време хвърлям око на сайта на „Българско школо“, защото дочух, че тази учебна година ще бъдат в новата си сграда в Младост, а по-точно – много близо до „Американския колеж“.

На сайта на училището „тече“ новина: „Учебната 2012—2013 година за Частен учебен комплекс „Българско школо” ще започне в новата сграда  в район Младост.“

И нещо полезно за родителите – сигурно го виждате, но да акцентирам: „Годишната такса за обучение в ЧОУРЧО „Българско школо” ще бъде 7830 лв., а за ЧЦДГ „Слънчево зайче”  – 550 лв. на месец.“

Хубава е анимацията. Много ми е любопитно как изглежда в действителност. Така че ако някой знае – да пише и да разказва, моля!

Този район около Бизнес парка се оформя и като изключително силен откъм частни учебни заведения. Освен Американския колеж и Българско школо, наблизо е и Англо-американското училище. Недалеч от него е и ЧДГ „Слънчогледи“, за която често ви разказвам. Дочух от много-много сигурен източник, че в района скоро идва и едно от най-елитните и желаните училища в София, но няма да издавам кое е. До Камбаните и на „Бистришко шосе“ има и други три интересни частни градини – по-старата „Рай“, по-новата „Германи“ (която посетих наскоро по друг случай и имам външни снимки за споделяне) и най-новата – „Веселото гардже“ в ж.к. София парк.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.