Рубрики
Начало » Блог » ЧОУ „Света София“ поздрави своите шахматисти

ЧОУ „Света София“ поздрави своите шахматисти

sveta sofia shahКалоян Колев, Николай Благоев, Алекс Ласерманов, Цвета Радославова и Моника Иванова извоюваха победа за ЧОУ „Света София“ на първия кръг от първенството по шах „Ученически игри” – 2013. Турнирът се състоя на 5 декември 2012 година. В него се включиха държавни и частни училища от община „Витоша”.

Най-малката участничка четвъртокласничката Цвета Радославова, която познавате и като отлична математичка, споделя за сайта на ЧОУ „Света София“:

”Аз изиграх две партии и постигнах една победа. Беше трудно, но се радвам от сърце на нашето престижно класиране! Вярвам, че така достойно ще се представим и на останалите кръгове!”

Това е поредната победа за възпитаниците на „Света София“. Последните новини на сайта отразяват успехи по математика, победа по волейбол, златни медали и купа в спортните танци.

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.