Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Допълнителна дата за Ден на отворените врати в Американския колеж

Допълнителна дата за Ден на отворените врати в Американския колеж

 

acs 2

 

От Американския колеж обявиха допълнителна дата за Ден на отворените врати. Тя ще е в средата на декември.

 

Още в началото на ноември свършиха всички възможни места за датите на Дните на отворените врати. Дори за тази през януари. Интересът към тези събития явно рязко е скочил тази година. Дори и аз получих мейли и то от татковци с притеснени въпроси какво да правят, щом вече няма места за никоя дата. Най-точни отговори на такива въпрос могат да ви дадат ПР-ите на Американския колеж (тук, най-долу в статията, има оставени координати).

 

От Американския колеж реагираха бързо на голямото търсене и родителски запитвания и обявиха допълнителна дата за София. Новият Ден на отворените врати е на 14 декември 2017 г., четвъртък, от 16 ч. в кампуса на училището.

 

Програмата:
16:00 – 16:45 Обиколка на колежа
16:45 – 17:00 Чай-пауза – Сграда 5, ет. 2, Концертна зала
17:00 – 18:45 Информационна среща вкл. за формáта на приемния изпит – Сграда 5, ет. 2, Концертна зала

 

Задължителна е регистрация. Необходимо е да попълните този електронен формуляр:

https://docs.google.com/forms/d/1-8Bd1Wlv3qTX8fTBPWnYc8OUwti9KTL3fuUt-ANUQEc/viewform?edit_requested=true

 

Подробности можете да научите тук.

 

Все още не мога да прогнозирам дали големият интерес към Дните на отворените врати и информационните срещи ще се отрази и върху по-големия брой кандидати, но още миналата година се забеляза подобно „раздвижване“. Тогава наближиха 500 души.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".