Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Американският колеж обяви допълнителна дата за регистрация за изпита (2014)

Американският колеж обяви допълнителна дата за регистрация за изпита (2014)

 

american college dalechna tabela

 

От Американския колеж обявиха допълнителна дата за регистрация за изпита. Новата дата е 6 март 2014 г., четвъртък. Приемът на документи ще се извършва от 14:30 – 17:00 ч. в сграда 5 в „Концертната зала“. Това е очаквано решение, защото и миналата година имаше допълнителна дата. Обикновено се налага, защото има родители, които се обаждат, че първоначалните дати не са им удобни или пък в последния ден не всички носят точните документи.

По мое неофициално проучване сред родителите би трябвало на 21 февруари 2014 г. (последния ден за регистрация от предварително обявените дати) бройката на кандидатите да е надхвърлила 400 деца, т.е. вече са повече в сравнение с миналата година. Прогнозата ми е, че тази година броят на регистрираните ще е по-голям в сравнение с последните години и ще се доближи до тази от 2010 г., когато бяха над 450 кандидати. Но това е само прогноза. Нямам официална информация. Тя ще бъде обявена след като отмине и регистрацията на 6 март, т.е. вероятно на 7 март.

източник: АК

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.