Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Електронният дневник на ЧОУ „Света София“ за догодина вече е активиран

Електронният дневник на ЧОУ „Света София“ за догодина вече е активиран

 

svsf 14092013 3

 

Тази нощ бях отново приятно изненадана от училището на децата ми – ЧОУ „Света София“ и бързо написах това, което ме зарадва във Фейсбук. Ето уточнение – догодина големият ми син Николай ще бъде в 7 клас (7 А), а малкият Виктор – в предучилищна (ПУК А). Споделям размислите си от Фейсбук и тук като цитат.

„Е, как да не харесвам училището на децата ми! Още сме в началото на лятната ваканция, а току-що получих мейл, че е вече активиран електронният дневник и на Вики, който догодина ще е в предучилищна. Дори е посочено, че ще е в ПУК А. И са го добавили като профил към този на батко му, за да ги следя заедно. Приятно ме изненадаха отново. Сега остава да очаквам догодина само добри новини за двете ми хлапета.“

Други родители на деца в предучилищна също писаха, че са получили мейл за активиране на електронния дневник за следващата учебна година. Има и разпределение в кой клас е детето. По принцип в електронния дневник се пише доста често. Има оценки, бележки за поведението, успеха, напредъка, а така също и важни съобщения. Има и опция родителят да връща отговор. Аз съм доста активна в обратната връзка. Електронният дневник замени преди 2-3 години прочутите „клюкарки“ на ЧОУ „Света София“. Това бяха тетрадки, в които учителите подробно пишеха всичко за детето. Получаваха се на две седмици. Сега се пише по-редовно, но са по-кратки информациите.

ЧОУ „Света София“ е училището номер 1 в София и номер 3 в България на матурите за 7 клас през тази учебна година. Миналата година бяха втори в София и четвърти в България.

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.