Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Фейсбук страницата на Американския колеж мина 1000 фена

Фейсбук страницата на Американския колеж мина 1000 фена

ak fb strФейсбук страницата на Американския колеж е вече с 1005 фена. За последно проверявах колко са феновете им в петък и бяха (дано да съм точна) – 989 фена. Малко не им достигаха до заветната цифра 1000.

Със старта на новата кампания по кандидатстване за следващата учебна година бройката на феновете им бързо е нараснала през този уикенд.

Друга интересна статистика от днес е колко хора говорят за тях във Фейсбук. Към този момент са 74 души.

Американският колеж стартира своята Фейсбук страница в края на септември миналата година. Основен стил е публикуване на „снимка на деня“ – избира се интерсна снимка от наши дни или от миналото. Понякога има и загадка кои са хората на дадена фотография. Пише се на английски и на български. Обикновено се помества една снимка на ден.

източник: Facebook страницата на Американския колеж

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.