Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Из ЧОУ „Света София“ СНИМКИ

Из ЧОУ „Света София“ СНИМКИ

sveta sofia nikolay blagoev kupi medali

През декември бях за малко в училището на големия ми син (Николай Благоев). Понеже пътувах с такси и беше много студено, влязох вътре да изчакам. Разбира се, както винаги, бях с фотоапарат и направих няколко бързи снимки в сградата или по-точно около централния вход, където изчаквах.

Беше преди Коледа и затова се вижда елха и коледна украса. Но по-важното е да се усети обстановката вътре. Снимките са правени в старата сграда.

Започвам.

Това са купите от различни състезания, спечелени от възпитаници на училището. А на гърба се вижда табличката на успеваемостта на учениците от различните випуски и накъде продължават гимназиалното си образование. За миналата година, например, над 50% са отишли в Американския колеж.

 

sveta sofia kupi

 

Зачетох се в това „табло на доброто“. Видях имената на доста познати дечица, които са извършили добро дело.

 

sveta sofia durvo na dobroto

sveta sofia durvo na dobroto

По стените има много грамоти на ученици от училището. Предполагам, че и нагоре има още, но не съм се качвала. Като знам и нашата колекция колко е богата, представям си тази на училището.

 

svsf vutre4 svsf vutre5

Ники ми разказа коя купа кога са спечелили и на какво състезание.

 

svsf vutre6 (1) svsf vutre7

Няколко външни снимки:

 

svsf vutre8 svsf vutre9

И кадър, който вече съм ви показвала – двете сгради и връзката между тях.

 

sveta sofia dveta sgradi

Това е.

Много набързо ви показах детайл от училището на сина ми вътре. На мен много ми харесва, а особено като имаш гид, който ти обяснява дадено отличие кога е спечелено и за какво, е още по-вълнуващо.

 

За Йорданка Бонева-Благоева

Създава "Данибон" през 2010 г. Вярва в максимата "Ценно е да знаеш". Опитва се да сподели всички знания, информации и опит, които смята за ценни и полезни, в "Данибон". Радва се, когато "Данибон" помага и на другите.