Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Излязоха резултатите от изпита в Американския колеж (2019)

Излязоха резултатите от изпита в Американския колеж (2019)

 

acs sgrada

 

Резултатите от изпита в Американския колеж в София са вече ясни. В съобщение във Фейсбук от училището насочват кандидатите с информация как да видят своя резултат.

 

Резултатите от приемния изпит за български ученици след 7. клас са достъпни на страницата на Американския колеж. За да проверите своите резултати, е необходимо да въведете регистрационен номер и ЕГН на кандидата.

 

Проверката се прави тук: https://www.acs.bg/bg/admissions/bulgarian-students-admission-after-grade-7/.

 

 

Ако желаете да споделите за своя успех, можете да ми пишете на danybon.pr@gmail.com. Тази година ще публикувам само място в класирането, резултат (общ, есе, тест) и училище. Няма да посочвам имена. Училища също могат да ми пишат с обобщени данни. Ще помествам информацията в голямата тема за тазгодишното кандидатстване: http://www.danybon.com/chastno-obrazovanie/izpit-acs-2019/.

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".