Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Изпитът за Американския колеж се отлага за 25 април 2021 г.

Изпитът за Американския колеж се отлага за 25 април 2021 г.

 

acs 24 april 2018 nova sgrada 5

 

Изпитът за Американския колеж се отлага за 25 април 2021 г., съобщават в имейл до кандидатите. Решението е взето от училището в отговорно на скорошните разпоредби на Софийския оперативен щаб и след като са потърсили, но не са получили потвърждение от здравното министерство.

 

От училището предупреждават, че и новата дата може да подлежи на промяна в зависимост от разпоредбите на Софийския оперативен щаб.

 

Вече има и съобщение на сайта на училището:

 

Приемният изпит в Американския колеж в София след 7. клас, първоначално планиран за неделя, 21 март 2021 г., е насрочен условно за неделя, 25 април 2021 г.

Отлагането на приемния изпит е в отговор на решението на Софийския оперативен щаб от 10 март 2021 г. Новата дата за приемния изпит също подлежи на промяна, в зависимост от следващи заповеди на Оперативния щаб и/или Министерството на здравеопазването и Министерството на образованието и науката. В такъв случай, кандидат-гимназистите и техните семейства ще бъдат своевременно уведомени.

Благодарим на всички регистрирани кандидати и техните семейства за интереса, търпението и разбирането. Желаем на всички добро здраве в тези времена на предизвикателства.

 

 

Изпитът трябваше да се проведе на 21 март.

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".