Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Приемният изпит в Американския колеж е насрочен за 31 май 2020 г.

Приемният изпит в Американския колеж е насрочен за 31 май 2020 г.

 

acs 24 april 2018 12 fontan

 

От Американския колеж официално вече насрочих приемния изпит за 31 май 2020 г. Информацията е поместена на сайта на училището. Преди дни от колежа бяха изпратили писма до кандидат-колежаните, в които ги информираха, че 31 май е очакваната дата за изпита. 

 

Ето официалното съобщение от сайта на училището:

 

С оглед промените в графика за седмокласниците в български училища за остатъка от учебната година поради Ковид-19 пандемия, Американският колеж в София насрочи приемния изпит за български ученици в 7. клас за неделя, 31 май 2020 г.

Регистрационният номер, който кандидатите са получили при подаване на своята информация, продължава да важи и от тях не се очакват никакви допълнителни действия. Колежът е в редовна кореспонденция с кандидатите и техните семейства и своевременно им предоставя информация, касаеща приемния изпит.

Желаем на всички тях здраве и успех и нямаме търпение да се видим в учебния комплекс в края на м. май.

 

Приямният изпит трябваше да се проведе на 22 март 2020 г., но заради извънредното положение беше отложен. Кандидатите тази година са 743 душа. 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".