Рубрики
Начало » Блог » Като в картина на Владимир Димитров-Майстора

Като в картина на Владимир Димитров-Майстора

Култовата реплика „Дърво“ развесели още повече залата

dyrvo 5 clas svsofia

 

„Като в картина на Владимир Димитров-Майстора“ – така приключи най-закачливото музикално изпълнение на концерта на ЧОУ „Св. София“ в театър „Азарян“ в НДК на 21 май 2019 г. То беше изпълнено от ученици от 5 „Г“ клас на училището, сред които и малкият ми син Виктор, който беше с „класическа роля“, както се произнесе съпругът ми.

 

Български народни ритми, носии, рап, музикален съпровод, танци, декори с табели и дърво, а накрая мечтаната сянка пресъздаваха атмосфера като в картина на Владимир Димитров-Майсторва.

 

 

След вчерашната тема от матурара по български за 12 клас - „Косачи“ на Елин Пелин, песента на жътварките, на които слънцето много пече, беше много актуално.

 

Изпълнението беше много хубаво, внесе изключителна свежест в залата, а култовата реплика, произнесена от Вики – „Дърво“, още повече покачи веселото настроение.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

„Светът е малък“ – концерт на 4, 5 и 6 клас на ЧОУ „Св. София“

За Данибон

"Данибон" е сайт за знания, свързани с образованието, бизнеса, мениджмънта, комуникациите, възпитанието и хубавия живот. Създаден е през 2010 година от Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на сайта е: "Ценно е да знаеш".