Рубрики
Начало » Частно образование » Частни училища » Американски колеж » Излезли са класовете в Американския колеж

Излезли са класовете в Американския колеж

 

acs 1

 

 

Излезли са класовете в Американския колеж, научи „Данибон“. Учениците могат да проверят в кой клас са разпределени през техния ученически портал. В родителския портал все още не е обновена информацията.

 

Учениците от Американския колеж всяка година са местени в нови класове и имат нови учители. Моят син например досега е бил в 8/5, 9/4, 10/2 и сега е разпределен в 11/2. Целта е да се опознаят с повече съученици от випуска си.

 

Единственото, което се знае за разместването, е, че след 8 клас учениците се разпределят спрямо втория чужд език, който са избрали, но има и паралелки, в които са включени ученици с различни езици. Вторите чужди езици са немски, испански и френски. Във випуска на сина ми най-много са немските паралелки. Не знам дали е така при другите випуски.

 

Разпределението от 10 клас нагоре не е по профили, а пак се запазва по втори чужд език. Поне досега беше така. Профилите са физика, информатика, химия и хуманитарен.

 

Успех на колежаните през новата учебна година!

 

Благодаря на родители за подадената информация! 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".